De ce Biofood.md?

De ce să aleg produsele biofood.md?

Biofood.md este o platformă a producătorilor autohtoni. Este fondată de o asociație de producători agricoli care sunt certificați ecologic sau au intenția de a se certifica în viitorul apropiat. Orice produs procurat de la biofood.md este o investiție în sănătate și în viitorul nostru, pentru că produsele ecologice, pe lângă faptul că sunt sănătoase, impun cerințe stricte asupra grijei față de sol.

Produse ecologice

Cum să diferențiez produsele ecologice de cele neecologice?

Fiecare produs are o etichetă care spune clar dacă produsul este ecologic, în conversie sau natural. Verifică iconițele de lângă denumirea produselor.

Toate produsele sunt ecologice?

Spre asta mergem, dar încă nu suntem acolo. Avem produse certificate și necertificate, dar toate produsele sunt naturale. Un lucru pe care îl garantăm sută la sută este faptul că suntem transparenți și corecți față de acest subiect.

Plată

Cum să achit comanda?

Comanda poate fi achitată online, cu cardul bancar, prin intermediul paynet, sau cash la curier. Oricare ar fi metoda de plată, ea este simplă, sigură și comodă.

Livrare

Care e comanda minimă?

Comanda minimă este de 200 lei. A fost necesar să introducem acest minimum din cauza că fiecare comandă necesită cheltuieli de împachetare și careva procese la depozit. Comenzile mai mici de această sumă ne-ar pune într-o situație dificilă.

Cum să mă asigur că voi fi pe loc atunci când vine curierul?

Fiecare comandă este prelucrată de angajații biofood.md, astfel încât fiecare client este contactat direct la telefon înainte de livrare.

Când se livrează comenzile?

La această fază, facem toate livrările în zilele de marți și de vineri. Ulterior, vom mări numărul de zile, astfel încât comanda Dvs să ajungă în cel mai scurt timp la destinație.