Biantti
1

Compania: Biantti

Produse: Uleiuri presate la rece, semințe, sucuri, fructe uscate

Astăzi putem cu mândrie să afirmăm că suntem unica companie locală, care se află în al treilea an de conversie la producție BIO, fapt certificat de nemți.


Biantti

   În gama noastră de produse regăsești:

   - migdale începând de la cele în coajă și pînă la delicioasele migdale caramelizate!

   - uleiuri presate la rece, de cea mai înaltă calitate

   - făină și fulgi de migdale, pentru cele mai fine deserturi

   - săpunuri naturale, pe bază de ulei și plante naturale pentru igiena și frumusețea ta!

Biocamara SRL
5

Imaginează-ți un loc, ascuns de grijile cotidiene și problemele ecologice. Un loc, unde cele mai mari valori o au: natura, liniștea, munca și grija de alții. Ai vrea să te bucuri de ele?

Am creat produsele Biocămara pe lângă Mănăstirea Zăbriceni din r. Edineț din dragoste față de oameni și față de ceea, ce facem. Ne doream — să împărtășim cu alții tot, ceea, ce e natural, ecologic, sănătos și gustos. Tot, ce a fost cu grijă și rugăciune adunat de către călugării mănăstirii pe câmpurile ascunse de orașele mari și ambuteiajele zilnice.

Am pornit cu pași mici — doar cu două mixuri de ierburi. Emoțiile, care le-am primit de la consumatorii noștri, ne-au inspirat încrederea, că putem mai mult. În prezent ne mândrim și cu o gamă largă de ceaiuri din plante și amestecuri: Bioceai, ceai „Zăbriceni”, Busuioc Moldovenesc, Ivan-ceai, mușețel, gălbenele, levănțică, mentă.

Dar și mai mare e bucuria noastră pentru munca, prin care putem face pe cineva mai fericit, chiar dacă merge vorba despre o cană de ceai, o lingură de miere sau sirop.

Lucrăm cu albinile și le admirăm munca lor. Probabil din cauza aceasta suntem pasionați de căutarea gusturilor noi a mierii și amestecturilor din ea: miere de tei, miere de mai, poliflorală, miere cu mentă, miere cu nuci, miere cu ghimbir, miere cu propolis și scorțișoară, miere cu cuișoare, miere cu chimen ș.a.

Consult LC SRL
4

Dna Castraveț este în proces de investire în infrastructură și elaborează setul de  documente pentru a certifica un sistem integrat de calitate și siguranța alimentară. Aceasta va determina prin înregistrări trasabilitatea produselor ecologice procesate în unitatea lor. Deasemenea va certifica produsele Eco. Dna Ludmila are experiență în consultanță pentru producătorii de produse alimentare. Micii producători sunt limitați  în posibilități de modelare și testare a unei afaceri de procesare, astfel de servicii și-a propus să presteze dnei. Dna Castraveț prin intermediul companiei Consult LC, pe care o reprezintă oferă servicii de consultanță practică în laboratorul tehnologic din Criuleni, conform Statutului întreprinderii.

Lanacomlux
4

Compania: SRL Lanacomlux

Lanacomlux

Produse Alimentare: alune și produse derivate (unt, lapte, făină, fulgi)

Scurt istoric:  Afacerea cu alun a început în anul 2015, atunci când împreuna cu soțul meu am decis să diversificăm afacerile deținute, iar ideea unei livezi de culturi anuale a fost susținută de ambii. A rămas să găsim doar cultura care să ne fascineze. Așa în toamna 2015 a fost plantată livada noastră. În 2016 începe procesul de certificare ecologică. În anul 2019 când am cules prima roadă am reușim să obținem și certificatul ecologic.  Suntem tare mândri de ceea ce am reușit și dorim să oferim acest produs  ecologic, delicios și benefic pentru sănătate cu cât mai multă lume. Suntem la început de cale, iar pe viitor ne propunem să dezvoltăm această cultură și să diversificăm linia de produse derivate.

Viziunea: În viziunea noastră alunul trebuie să ocupe un loc important în lista consumului alimentar zilnic, fiind bogat în microelemente și fibre alimentare.

Levantica
4

Levănțica EU

Levănțica EULevănțica EU

Levănțica EU

MOVCA
2

Donec nec vulputate nunc. Nunc dignissim vel ex at vestibulum. Aenean efficitur, ipsum id ultrices tempus, nisi diam tristique quam, ut luctus purus ex in dui. Curabitur quis faucibus nunc. Suspendisse dapibus at quam a sodales. In a nulla lectus. Ut varius libero et pharetra sollicitudin. Quisque id ex sed massa elementum iaculis. In id augue libero. In rhoncus non risus vitae congue.

Oro del Bosco
3

Livada de alun certificata ecologic se afla pe podgoriile din apropierea satului Grigorievca, rnul Causeni, si a fost plantata in toamna anului 2015, pe un spatiu de 10 ha. Procedura de certificare ecologica a fost initiate în 2016, la expirarea perioadei de conversie de 3 ani compania si-a ridicat certificatul ecologic. In prezent ne mindrim cu faptul ca continuăm să muncim în  livadă și să vedem roada muncii depuse. Compania optează pentru standarte înalte a calității.

Produse: 

Alun ecologic in coaja, 1 kg – pretul 100 lei;

Alun ecologic in coaja, 500gr – pretul 50 lei;

Miez de alun ecologic, 100 gr – pretul 30 lei;

Miez de alun ecologic, 200 gr – pretul 60 lei;

Miez de alun ecologic, 300 gr – pretul 90 lei;

Roada anului 2021

Oro del Bosco

În viziunea noastră alunul trebuie să ocupe un loc important în lista consumului alimentar zilnic, fiind bogat în microelemente și fibre alimentare.

Oro del Bosco

Oro del Bosco

 

Regina Naturii
1
Ygrick-Group
3

Astăzi putem cu mândrie să afirmăm că suntem unica companie locală, care se află în al treilea an de conversie la producție BIO, fapt certificat de nemți.

În gama noastră de produse regăsești:

-migdale începând de la cele în coajă și pînă la delicioasele migdale caramelizate!

-uleiuri presate la rece, de cea mai înaltă calitate

-făină și fulgi de migdale, pentru cele mai fine deserturi

-săpunuri naturale, pe bază de ulei și plante naturale pentru igiena și frumusețea ta!